A blogról

A jelen blogban található tartalmakat a Molnár és Társa Ügyvédi Iroda kizárólag tájékoztató jelleggel tette közzé. Ennek megfelelően ezek a tartalmak szükségképpen általánosítanak és semmilyen körülmények között sem tekinthetők jogi tanácsadásnak.

A jelen blogban található vagy azzal összefüggő tartalmak vagy azok bármely részének megismerése, fogadása vagy továbbítása semmilyen körülmények között nem eredményez, illetve nem hoz létre jogi tanácsadásra irányuló ügyvédi megbízási jogviszonyt a Molnár és Társa Ügyvédi Iroda és a blogban található tartalmak megismerője között.

A konkrét eset körülményeire alapított szakszerű jogi tanács beszerzése nélkül nem javasolt a jelen blogban megismert információk alapján eljárni. A jelen blogban közzétett írások és az azokhoz kapcsolódó hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a Molnár és Társa Ügyvédi Iroda vagy ügyfelei jogi álláspontját.

Tilos a honlapon található bármely írást vagy annak részletét, illetve az abban kifejtett álláspontot a Molnár és Társa Ügyvédi Iroda előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül átvenni, hivatkozni.

A jelen blog célja, hogy olyan témákra és kérdésekre világítson rá, amelyek a Molnár és Társa Ügyvédi Iroda ügyfelei számára érdekesek és hasznosak lehetnek, azonban a honlapon közzétett cikkek nem feltétlenül tükrözik a kártérítési- és biztosítási jogi szakterület minden aktuális fejleményét.